ХЕЛОВІН НАБЛИЖАЄТЬСЯ!

Вітаємо друзі, на нашій передсвятковій сторінці!

А ви вже знаєте, що будете готувати на свято Хеловіну?

Ви ж пам`ятаєте, що воно Святкується в ніч проти 1 листопада. Після прийняття християнства його святкували як «надвечір’я Дня всіх святих». Найгучніше відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії.

Не будучи державним святом, в Европі за популярністю Геловін поступається лише Різдву. В нашій державі це свято набуває поширення після здобуття Незалежності. Отже, розпочинаємо готуватися і записуємо страви…

Яблука в карамелі

Яблука в карамелі – традиційне частування на Хеловін. Їх можна посипати колотими горішками, кокосовою стружкою або дрібними цукерками.

Вам знадобиться:

  • 4 яблука;
  • 75 граммів вершкового масла;
  • 1    1/2 цукру;
  • горіхи, цукерки або кокосова стружка (для посипання).

Спосіб приготування:

Яблука добре помити. Видалити плодоніжки і на їх місце вставити дерев’яні шпажки. Розтопити в сотейнику вершкове масло, додати цукор і почекати, поки цукор не почне карамелізуватися та набуде золотавого кольору. Акуратно занурити кожне яблуко в карамель і обсипати ще гарячим. Подавати, коли вона застигне.

Молочний коктейль на Геловін

Намалюйте на склянках з напоєм обличчя привидів. Якщо боїтеся зіпсувати дорогий посуд, використовуйте пластиковий.

Вам знадобиться: 

  • 1 стакан морозива;
  • 3/4 склянки молока;
  • дрібка ваніліну;
  • цукрова пудра (за бажанням)

Спосіб приготування:

Скласти всі інгредієнти в чашу блендера або кухонного комбайна. Збити до отримання однорідної маси. Перелити молочний коктейль в стакан і відразу ж подавати.

СМАЧНОГО!

Джерело:https://www.segodnya.ua

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.