7 корисних продуктів для організму

№1 ЧЕРВОНИЙ БУРЯК

Це «чистильник» організму №1. По-перше, він містить клітковину, фосфор, мідь, вітамін С і ряд органічних кислот, які покращують «рух» їжі і знищує «погані» гнильні бактерії у кишечнику. По-друге, в її склад входить липотропна речовина «бетаїн», яка змушує печінку краще позбавлятися від токсинів. А, по-третє, буряк сприяє омолодженню організму за рахунок фолієвої кислоти (створюється більше нових клітин) і кварцу (поліпшується стан шкіри, волосся і нігтів).

Як вживати: варену, з борщем, в салаті, у вигляді відвару або соку.

№2 Білокачанна капуста

Вона містить велику кількість харчових волокон, які допомагають «пов’язувати» важкі метали і токсини, а потім виводити їх з кишечника. Крім того, вона багата корисними  органічними речовинами

Як вживати: свіжу, квашену, у вигляді соку.

 

 

 №3 ЧАСНИК

В одному зубчики часнику міститься більше (!!!) 400 корисних листів і т.ін.

Як вживати: свіжим, в молотом вигляді.

 

 

№4 РІПЧАСТИЙ ЛУК

Його головна цінність – фітонциди, які містяться в ефірних маслах. Крім того, цибуля покращує травлення, засвоєння поживних речовин і навіть апетит. А велика кількість сірки дозволяє ефективно знешкоджувати і видаляти «все шкідливе».

Як вживати: свіжим, в салаті, у вигляді спиртової настоянки і косметичної маски (від прищів і вугрів).

№5 ЯБЛУКА

Завдяки пектину і клітковини, яблука нормалізують роботу всієї травної системи – «пов’язують» шлаки і токсини, покращують апетит, стимулюють вироблення шлункового соку, позбавляють від закрепів і т.ін. Крім того, яблука вбивають збудників дизентерії, золотистого стафілокока, протея, вірусів грипу А …

Як вживати: в свіжому вигляді зі шкіркою, у вигляді соку і тертої «кашки», у вигляді відвару.

 

№6 АВОКАДО

На жаль, властивості цього «південного» фрукта майже не відомі широкому загалу. Хоча … Авокадо містить чудова речовина «глютатион», який блокує близько 40 різних канцерогенів, «розвантажуючи» печінку. Крім того, він нормалізує рівень холестерину в крові, покращує травлення, постачає тканини киснем і т.д.

Як вживати: свіжим, у вигляді сухофрукти або «масла».

№7 ЖУРАВЛИНА

Це, мабуть, один з найпотужніших «природних» антибіотиків та противірусних засобів, який ефективно очищають сечовий міхур і сечовивидні шляхи від шкідливих бактерій. Не менш важливо і те, що журавлина «бореться» з утворенням і розвитком ракових клітин, а також з появою тромбів і бляшок в судинах.

Як вживати: свіжої, у вигляді морсу і соку, у вигляді варення.

Опубліковано у Здоров'я - INFO. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.