Сирний торт з печивом, без випічки

Привіт, юний кулінар!

Сьогодні ми з тобой вперше будемо готувати торт! Та не лякайся, наш торт буде надзвичайно легкий у приготуванні. Окрім того, він ще й не гірший за магазинний. Схожий на “Наполеон”, але коштів ми витратимо менше. Повір, мама надзвичайно здивується…проте тссс. Рецепт ми їй не скажемо…

Тобі знадобиться:

  • сир кисломолочний – 300-500 граммів;
  • сметана або йогурт- 3-5 столові ложки;
  • цукор;
  • печиво вівсяне – 12 штук;
  • кориця мелена

Спосіб приготування:

Сир з цукром, йогуртом і корицею добре перемни виделкою. Можна збити блендером чи перемолоти на м’ясорубці.
Йогурту чи сметани можливо буде потрібно більше чи менше, сирна маса має бути не густою, не рідкою, щоб печиво добре пропиталося.

Форму в якій будемо збирати наш тортик застели харчовою плівкою. Виклади один шар печива (звичайно, у тебе може бути слой печива більше ніж 6 штук. В такому випадку, збільшуй кількість сиру і йогурту)

Дальше третину сирної маси. Знов печиво і знов сир.

І ще раз повторити.
Верхній шар сирний, посипати подрібненим в дрібну крихту печивом, або тертим шоколадом чи какао.

Дай настоятися декілька годин у холодильнику.

Ось наш тортик і готовий!

Смачного!

Джерело: https://cookorama.net

 

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.