Морквяні панкейки

Привіт, юний кулінар!

Сьогодні в нас для тебе рецепт незвичайних панкейків. Панкейки — смачна страва, популярна в Америці та Канаді. За товщиною й пишністю панкейки схожі на більш звичні нам оладки. Готуються панкейки на молоці з додаванням розтопленого вершкового масла — останній інгредієнт надає цій страві особливого смаку.
Як і оладки, панкейки готують з різною начинкою та добавками: гарбузові панкейки, бананові панкейки, сирні панкейки. Сьогодні ж ми приготуємо морквяні панкейки. 

 

Для приготування смачнющих панкейків з моркви тобі знадобиться:

  • одна і три чверті склянки молока;
  • чверть чашки розтопленого вершкового масла;
  • 2 яйця;
  • 4 середні морквини;
  • 2 склянки + 2 столові ложки борошна;
  • 2 столові ложки розпушувача;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 4 столові ложки цукру (або 2 столові ложки цукру + 2 столові ложки меду);
  • 2 дрібки меленої кориці;
  • 2 дрібки меленого мускатного горіха;
  • дрібка меленого імбиру — за бажанням.

Спосіб приготування: 

Моркву очисти від шкірки та подрібни.

У блендері добре перемішай молоко, яйця та вершкове масло.

Додай в блендер моркву і добре все подрібни, щоб не залишилося грудочок.

Додай в блендер дві склянки борошна, розпушувач, цукор, сіль та добре перемішай. В кінці додай прянощі, перемішай. Якщо тісто вийшло дуже рідким, додайте ще 2 столові ложки борошна, перемішай.

Підсмаж панкейки на сковороді з двох сторін.4

Подавайте з солодким сиропом, йогуртом, ряжанкою або сметаною.

Смачного!

Джерело: https://milkalliance.com.ua

 

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.