Кисіль з кураги

Привіт, юний кулінар!

Зимового дня обов`язково потрібно вживати теплі напої. Чай та копот це вже звичні нам напої. А як щодо киселя? Це тягучий теплий напій так налаштовує на домашній затишок. Тож пропонуємо тобі самостійно приготвувати цей напій. А буде він у нас не звичайний. а з кураги.

Тобі знадобиться:

  • курага 150 граммів;
  • цукор 1 столова ложка;
  • крохмаль 2 чайна ложка;
  • кислота лимонна дрібка

Спосіб приготування:

Промий курагу, залий кип’ятком та вари поки курага не стане м’якою, приблизно 25-30 хвилин. Разом з водою перемели курагу блендером в каструлі. Додай цукор, лимонну кислоту і нагрій до закипання. Розведи крохмаль в 100 мл холодної води, влий у каструлю, помішуючи суміш і вари до загустіння.

Ось і готовий наш смачнющий кисіль

Джерело: https://receptystrav.com.ua

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.