Домашні цукерки

Привіт друже!

Чи любиш ти цукерки так, як любимо їх ми? Звичайно! Всі люблять цю смакоту! А чи коштував ти домашні цукерочки? Вони не гірши, а й навіть й смачніші за магазинні! Пропонуємо тобі приготувати і порівняти, і запевняємо, що ти не будеш розчарований!
У рецепті використовується 2 склянки горіхів. Один стакан будемо використовувати з цільними ядрами горішків, другий – в подрібненому вигляді для обвалки наших цукерок.

Тобі знадобиться:

  • Пластівці вівсяні Геркулес, які не потребують варіння – 3 склянки;
  • Масло вершкове 82,5% 200 граммів;
  • Молоко домашнє 15 столових ложок;
  • Какао-порошок 7 столових ложок;
  • Горіхи волоські – 2 склянки;
  • Цукор – 1 склянка;
  • Ванільний цукор – 1 пачка.

Спосіб приготування:

  1. Підготуй всі інгредієнти. Підсуши в гарячій духовці на невисокій температурі пластівці Геркулес до появи горіхового запаху, залиш остигати;
  2. Далі підсмаж волоські горішки 2 склянки, один з них подрібни ступкою. В них ми будемо обвалювати наші тістечка.
  3. В каструлі на маленькому вогні розтопи вершкове масло, не доводячи до кипіння.
  4. У нього додай цукор, ванілін, молоко, вівсяні пластівці, добре перемішай, щоб все розчинилося і не було грудок.
  5. В кінці вимішування додай какао порошок і залиш масу на 15-20 хвилин, щоб трохи затягнулася.
  6. Далі сформуй кульки, всередину ховаємо ціле ядро горіха і обвалюємо у подрібнені волоські горіхи. Ставимо в холодильник на 3-4 години наші цукерки.

От наші цукерки і готові! Смачного!

Джерело: http://papinaeda.com

 

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.