Цілющий смаколик

Привіт друже!

До кінця зими організм як ніколи відчуває дефіцит вітамінів. Так що, в цей період, краще зробіть вибір на користь фруктів. Але як запекти яблука в духовці, щоб корисних речовин залишилося якомога більше? Цей рецепт як раз підійде як цілющий смаколик.
Як ми і обіцяли минулого разу, продовжуємо ділитися з тобою рецептами печених яблук.

Яблука, запечені в духовці. Рецепт з корицею і лимоном

Тобі знадобиться:
  • Яблука — 6 шт .;
  • Лимон — 1 шт .;
  • Мед  — 2 ст.л .;
  • Кориця — 1/4 ст.л .;
  • Ваніль — 1/4 ч.л .;
Приготування 
У центрі чистих яблук, з боку плодоніжки за допомогою ножа виріжи воронку середньої глибини, щоб була можливість вилучити серцевину, але отвір наскрізним бути не повинен.
Лимон з шкіркою подрібни в м’ясорубці або блендері, або натри на тертці. Потім змішай з ваніллю і медом.
Тепер начиняємо плоди. У кожен фрукт виклади спочатку щіпку кориці і заповни лимонно-медової масою.
У деко постав яблучка, залий 125 мл води і відправ в духову шафу на півгодини при температурі 200С.
Коли яблучка спечуть, можна посипати їх цукровою пудрою і скропити карамельним сиропом. До гарячого чаю з м’ятою такий десерт буде просто незрівнянним.

Смачного настрою!

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.