Абрикосовий пиріг

Привіт, дорогий друже!

Цього року врожай абрикосів просто неймовірний, чому б цієї нагоди не приготувати щось смачненьке?

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 100 грам;
  • печиво – 200-250 грам;
  • абрикоси чи персики – 300 грам;
  • м`який сир – 500 грам;
  • цукор – 1 склянка;
  • яйця – 2 шт.

Готуємо!

Подрібнене печиво змішай з маслом і виклади цю суміш на деко, застелене папером для випікання.
Сир змішай з яйцями, пів склянкою цукру та ваніллю.
Абрикоси чи персики дрібно наріж, додай півсклянки цукру вари на слабкому вогні 10 хвилин.
Третину відварених фруктів додай до сиркової маси. Добре вимішай і виклади на корж із печива і масла.
Зверху на сиркову масу викласти решту відварених абрикосів чи персиків. Випікай пиріг у духовці 40 хвилин.

Смачного абрикосового дня!

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.